Upřesňující informace o karanténě

04.05.2021 10:27

Vážení rodiče, milé kolegyně,

domácí karanténa avizovaná v pondělí 3. 5. 2021 je vyhlášena ředitelkou MŠ Neurazy po oznámení a schválení zřizovatelem MŠ Neurazy (zřizovatel MŠ je obec Neurazy). Toto rozhodnutí jsem musela učinit na základě vládního opatření ze dne 2. 3. 2021 - MZDR 40555/2020-4/MIN/KAN, Mimořádné opatření - nařízení izolace a karantény  s účinností od 3. 3. 2021 do odvolání.    

Na základě výše uvedeného vládního opatření je z domácí karantény vyjmuta Lenka Kůsová (zaměstnankyně MŠ Neurazy), která splňuje požadavky vládního opatření ve smyslu vlastnictví Certifikátu o provedené vakcinaci. I přesto se bude L. Kůsová na doporučení Krajské hygienické stanice v Plzni veřejnému kontaktu v rámci možností vyhýbat. Do místa pracoviště (MŠ Neurazy) bude i nadále docházet.

Další zaměstnankyně naší školky – Barbora Němečková (Heřmanová) a Michala Böhmová nebyly vystaveny přímému kontaktu s osobou na COVID-19 pozitivní, proto se na ně karanténa nevztahuje. Zaměstnankyně MŠ Neurazy Anna Burešová st. je také v domácí karanténě.

Přeji vám klidné a zdravím naplněné dny Lenka Čengeryová (ředitelka MŠ Neurazy)